1e & 2e Paasdag Geopend!
Reserveren 0514854570

Welkom bij Restaurant de Driesprong

Restaurant de Driesprong in Langelille is van oudsher al een bekend adres voor een hapje en een drankje. Je bent hier nu ook aan het juiste adres voor klassieke gerechten. De vormen en het karakter van het voormalig woonhuis zijn nog grotendeels behouden wat voor een huiselijke sfeer zorgt. Er is een groot terras op het zuiden waar je heerlijk buiten kan genieten. 

Culinaire avond

Elke 2e dinsdag van de maand is er een Culinaire avond in de wintermaanden. Op deze avond wordt er op sterren niveau gekookt. De gasten krijgen een 5 gangen diner geserveerd onder het genot van live muziek. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. 
Wijn per Centimeter

Genieten van een mooie fles Chardonnay, Sauvignon Blanc, Merlot of Rosé samen of individueel.  Dan hoef je alleen de cm's die genuttigd zijn te betalen.  Hierbij kan er gekozen worden uit de wijnen van Antares.
Aaldering Vineyards & Wines

Wij serveren de first class wijnen van het wijnhuis Aaldering. Deze wijnen hebben hun oorsprong in Stellenbosch, Zuid Afrika. De Pinotage, Rosé en Pinotage Blanc kenmerken zich door de klassieke smaken die elke wijnkenner zal aanspreken. Eenmaal genoten zal de "Aaldering" u zeker bijblijven. 

Aaldering Vineyards & Wines